Wandelen op Hemelvaart

Datum: 13 mei 2021
Locatie: Bethelkerk

Op Hemelvaartsdag is er ’s morgens om 09.00 uur een ochtendgebed vanuit de Grote Kerk waarbij een beperkt aantal mensen aanwezig kan zijn. We hopen dat u deze dienst met ons mee viert.
En er is nog meer te doen! U kunt deze dag een mooie en leuke wandeling maken vanaf de Bethelkerk. Onderweg zijn er langs de route vragen die u uitdagen samen na te denken over wat Hemelvaartsdag betekent.
De wandeling is corona-proof en wordt op eigen gelegenheid gelopen. Vanaf 10 uur ‘s morgen tot in de avond is de wandeling uitgezet. U start wanneer u dat wilt op donderdag 13 mei bij de Bethelkerk en volgt de aanwijzingen. Houdt u rekening met de geldende maatregelen. De route zal 5-6 km zijn en loopt rond. We hopen natuurlijk op mooi weer en op veel enthousiaste wandelaars!

Voor kinderen is er een aparte kinderroute met allerlei leuke opdrachten! Vraag papa of mama of opa of oma wel even of ze een smartphone (die voldoende is opgeladen) meenemen. Ook jullie starten vanaf de Bethelkerk. De route zal ongeveer 3 km zijn.
(En als u nu volwassen bent en veel liever de kinderroute doet… Of allebei? Nou. Vooruit dan maar! 🙂 )
Meer weten? Neem contact op met Johan de Visser of Cornelie Vreugdenhil

Informatie over de routes is hier te vinden.