Actueel

Vakantie Bijbeldagen 20 en 21 februari 2024

7 februari 2024
CENTRUM-OOST | WEST | KERK AAN DE LINGE

Het is bijna zo ver: de vakantiebijbeldagen in de voorjaarsvakantie! Op dinsdag 20 en woensdag 21 februari gaan we in de Pauluskerk weer verder met het thema ‘Tel maar mee!’. We hebben leuke knutsels bedacht en gaan op woensdag spelletjes doen rondom het thema. Natuurlijk zijn Bart en Beam weer van de partij en ook Bob en Roos beleven spannende avonturen in de poppenkast.

De dagen beginnen om 9:15 uur en zijn om 12:00 uur afgelopen. Alle kinderen van de basisschool zijn welkom, jij hebt je toch ook al opgegeven? Dit kan via deze link of via de QR-code bij dit bericht. Op zondag 25 februari is de afsluitingsdienst in de Pauluskerk.

Daarnaast hebben we hulp nodig om de VBD te kunnen draaien, dus mocht u/jij nog een van de ochtenden vrij zijn: wees welkom om te helpen! Je kunt de VBD gebruiken als maatschappelijke stage. Er is voor iedereen wel een taak te vinden, in de keuken, bij de muziek, als hulp bij een groepje kinderen, of bij een spelletje, alle hulp is welkom. Daarnaast zoeken we ook oppas voor jongere kinderen op beide dagen. Graag tot ziens!