Actueel

PAASGROETACTIE 2021

12 februari 2021

Elk jaar doen wij als Protestantse Gemeente mee aan de paasgroetactie om via lectuurpakketjes verdrukte christenen te bereiken in Rusland. Dit jaar is het echter vanwege de corona-maatregelen niet mogelijk om dit weer op de gebruikelijke manier te doen. Daarom wijzen wij u op verschillende andere mogelijkheden om toch uw steun kenbaar te maken.

 1. U machtigt de stichting Friedensstimme om lectuur te verzenden naar evangelisten of gemeenteleiders. Daarvoor kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer ING: NL26 INGB 0004 1323 34 o.v.v. Paasgroetactie 2021. U kunt zelf een kaart naar de stichting toe sturen, die vervolgens voor u bij de verzending gedaan wordt. Laat u achterop de envelop uw naam en adresgegevens achter. Evangelisten hebben dan de mogelijkheid om u een dank terug te sturen.
  Postadres van de stichting is postbus 15, 2800 AA Gouda.
 2. U kunt ook zelf een pakje of een setje Paaskaarten verzenden.
  Brief met Kinderbijbels en kaarten (KBP)
  De portokosten zijn 9,30 euro per pakje (6 postzegels Internationaal)
  Setje kaarten (SK)
  De portokosten bedragen 1,55 euro (1 postzegel Internationaal)

Meer info vindt u op de website van de stichting (https://www.friedensstimme.nl/doe- mee/paasgroetactie)
U kunt uw bestelling doorgeven door het bestelformulier op de website in te vullen (https://www.friedensstimme.nl/doe-mee/paasgroetactie) . Deze bestelling wordt naar u verzonden. Geeft u bij uw bestelling aan wanneer u deze op wilt halen en laat uw mailadres achter. Tot slot kunt u ook een financiële bijdrage leveren zonder iets te verzenden. Uw gift is welkom op NL26INGB0004132334 o.v.v. Ondersteuning Paasgroetactie 2021. Wij besteden uw gift voor de inhoud van de pakjes.
De einddatum van de lectuuractie is vrijdag 12 maart.