Actueel

De GZB is dringend op zoek naar nieuwe zendingswerkers

31 oktober 2022
CENTRUM-OOST | WEST | KERK AAN DE LINGE

Wilt u, wil jij van betekenis zijn in Gods wereldwijde kerk? Dat kan door voor het werk van de GZB te bidden en het financieel te steunen, maar heb je ook wel eens nagedacht over een uitzending via de GZB?

De GZB heeft verschillende vacatures. Niet alleen voor predikanten en evangelisten, maar ook voor artsen, jeugdwerkers, marketeers, ondernemers, etc. Wat je opleiding en achtergrond ook is, we willen je vragen om er serieus over na te denken hoe je je talenten kunt inzetten binnen Gods wereldwijde kerk. En wie weet is een van de volgende vacatures wel iets voor jou! Kijk voor een overzicht op www.gzb.nl/vacatures

Reageren op een vacature van de GZB is niet iets wat je heel impulsief doet. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Zet de eerste stap en kom zaterdagmorgen 19 november naar de infobijeenkomst op het GZB-kantoor in Driebergen. Sijmen den Hartog, zendingswerker in Thailand, vertelt over de mooie, maar ook de uitdagende kanten van het leven in het buitenland. Je hoort meer over de werkwijze en de vacatures van de GZB. En uiteraard is er ook ruimte voor jouw vragen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.gzb.nl/zendmij.