Actueel

Boekenmarkt Leerdam gaat van start

19 juni 2021

De 17e  boekenmarkt gaat bijna weer van start. Wat hebben we daar naar uit gekeken. De nieuwe versoepelende maatregelen maken het mogelijk om weer een verkoop te houden. Met de aanstaande vakantieperiode zullen velen weer graag de boekenvoorraad aan willen vullen.

De boekenmarkt wordt wederom georganiseerd door de Stichting African-Hands met het doel het verbeteren van de leefomstandigheden van Aids-weeskinderen. De totale opbrengst gaat naar projecten in Zuid Afrika. Dagelijks is er nieuwe aanvoer van boeken. De boeken kosten  € 0.50 per stuk. De kinderboeken 3 voor € 1.00.

De verkoop is dit jaar niet meer in het Oude Emmahuis maar op de nieuwe locatie. De oude school aan de Parallelweg 24. Omdat we nu 2 weken verkopen zijn er 4 verkoopdagen.

De verkoopdata zijn:  
Woensdag      30 juni en 7 juli van 10.00 uur – 20.30 uur
Donderdag       1 juli en  8 juli van 10.00 uur – 20.30 uur
Vrijdag             2 juli en  9 juli van 10.00 uur – 20.30 uur
Zaterdag           3 juli en 10 juli van 10.00 uur –16.00 uur

Het zal anders zijn dan u gewend bent. Een volle zaal is niet mogelijk. Ook wij houden ons aan de corona regels. Dus volgt u a.u.b. de regels op die u bij binnenkomst kunt lezen. Alleen dan kunnen wij de boekenmarkt houden.

Vindt u het lastig om naar de Boekenmarkt te komen dan bieden wij ook de bezorgservice van boekenpakketten weer aan.

16 boeken voor € 12,50. Omdat heel veel boeken staan uitgestald kunnen we dit in diverse categorieën voor u verzorgen.

Om een pakket te bestellen kunt u bellen of appen naar: 06-22588927 of stuur een email naar boekenmarktleerdam@gmail.com.

Tijdens de verkoopdagen is het ook mogelijk om uw overtollige boeken weer in te leveren. Die worden gesorteerd en gaan daarna gelijk in de verkoop.

Voor meer informatie:
Email: boekenmarktleerdam@gmail.com
Website: www.boekenmarkleerdam.nl
Facebook: https://www.facebook.com/BoekenmarktLeerdam/

Klik hier om de flyer te bekijken.