Voorstelling ‘De Rode Draad’

Datum: 18 december 2022
Tijdstip: 15:00
Locatie: Bethelkerk

Traditiegetrouw organiseren we als Kerk aan de Linge op de zondag voor Kerst de Herdertjestocht. Vorige jaar is de tocht niet doorgegaan en ook dit jaar zitten er nog te veel organisatorische haken en ogen aan. We hebben daarom schrijfster/spreekster Willemijn de Weerd uitgenodigd.

Zij zal haar voorstelling De Rode Draad houden. Deze voorstelling is leuk voor kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders/verzorgers en/of opa’s en oma’s. Van Willemijn kregen we de volgende beschrijving van haar voorstelling:
Met kerst denken we eraan dat zo’n tweeduizend jaar geleden God Zijn eigen Zoon naar de aarde stuurde. Sinds die tijd zijn er heel wat mensen naar Hem op zoek gegaan. Sommigen van hen hadden er veel voor over. Zoals de wijze mannen uit het oosten: ze maakten een lange tocht, weken waren ze onderweg. Tijdens de voorstelling De Rode Draad maken we ook een reis. Geen reis op kamelen zoals deze mannen deden, maar een reis door de Bijbel. Tijdens deze reis, waarbij we de rode draad van Gods liefde volgen, hopen we van alles te weten te komen over wat we vieren met kerst.
Een interactieve voorstelling met Bijbelverhalen, accordeon en pianomuziek en verschillende voorwerpen, profjes en trucs die ons iets zullen vertellen. We hopen dat je erbij bent!